Σήμερα η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας

9:33 π.μ. - Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
09:09 π.μ. - Παρ, 25/33/2020
Image: Σήμερα η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας

Η δίκη διεκόπη πριν ουσιαστικά αρχίσει την προηγούμενη Πέμπτη λόγω κωλύματος της προέδρου και της αναπληρωματικής προέδρου

Στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει, σήμερα, η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη από τη Νεάπολη. Η δίκη διεκόπη πριν ουσιαστικά αρχίσει την προηγούμενη Πέμπτη, καθώς η πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου δήλωσε αποχή λόγω κωλύματος. Αποχή δήλωσε και η αναπληρωματική Πρόεδρος και με πράξη προέδρου ορίστηκε άλλος πρόεδρος στην σύνθεση της έδρας.

Στο άκουσμα της διακοπής υπήρξε οργισμένη αντίδραση από την πλευρά των συγγενών της μικρής Μελίνας. "Είμαι εξοργισμένος" είπε ο πατέρας της, ο οποίος νωρίτερα σε δηλώσεις του είχε τονίσει:Περιμένω μια δικαίωση για το παιδί μου που πέθανε άδικα εξαιτίας της τραγικής αμέλειας της κατηγορουμενης. Δεν μπορώ να κάνω πίσω από τη στιγμή που δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση. Θέλουμε τη δικαίωση, να είναι ένα μνημόσυνο για την Μελίνα, να ηρεμήσει η ψυχούλα της γιατί έφυγε άδικα και αδικαιολόγητα"

Υπενθυμίζεται ότι η 4χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τον Δεκέμβριο του 2015 μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια», στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η αναισθησιολόγος που κάθεται στο εδώλιο κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

cretalive.gr