Σήμερα ο αγώνας Αναγέννηση – ΑΕ Νεάπολη στο Μισεδάκειο - Ο προπονητής Κ. Δεδελετάκης στον Ηχώ 99,8

12:42 μ.μ. - Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
12:10 μ.μ. - Τετ, 21/42/2020
Image: Σήμερα ο αγώνας Αναγέννηση – ΑΕ Νεάπολη στο Μισεδάκειο - Ο προπονητής Κ. Δεδελετάκης στον Ηχώ 99,8

Με τους καλύτερους οιωνούς το ξεκίνημα της Αναγέννησης στη Γ΄ Εθνική – Προσδοκίες για μια καλή συνέχεια

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για την ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας που την περασμένη Κυριακή νίκησε εκτός έδρας τον Αλμυρό με σκορ 1-6.

Σήμερα Τετάρτη η Αναγέννηση αντιμετωπίζει την ΑΕ Νεάπολης στις 16.00 στο Μισεδάκειο στάδιο στο πλαίσιο της 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ.

Ο προπονητής κ. Κώστας Δεδελετάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την έναρξη του πρωταθλήματος και τα πρώτα πολύ καλά δείγματα της ομάδας αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται. Στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω των μέτρων κορωνοϊού κάτι που δημιουργεί ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα στους αγώνες. Επιπλέον όμως έχει να κάνει και με την απώλεια εσόδων στις ομάδες που κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες προσπαθούν να κρατηθούν όρθιες.

Μίλησε για το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Αναγέννησης προς τα νέα παιδιά με τη λειτουργία ακαδημιών, ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα και κλείνοντας μετέφερε ευχές για καλή επιτυχία στην ομάδα του ΟΦΙ που σύντομα ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη super league 2.

Ευχάριστη έκπληξη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η παρέμβαση του κ. Δημούδη παλιού συμπαίκτη του κ. Δεδελετάκη στον οποίο ευχήθηκε κάθε επιτυχία.