Σητεία: Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κατερίνα που δολοφονήθηκε

12:26 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019
12:05 μ.μ. - Παρ, 03/26/2019
Image: Σητεία: Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κατερίνα που δολοφονήθηκε

Η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας στη Σητείας γράφεται το μεσημέρι οπότε συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 32χρονη Κατερίνα Μ. η οποία χθες το μεσημέρι βρήκε το θάνατο από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 15.30 από τον Ιερό του Αγίου Γεωργίου στη Σητεία.
 
Η τοπική κοινωνία παραμένει μουδιασμένη μπροστά στο φριχτό έγκλημα με θύμα την 32χρονη μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 1,5 έτους και 6 μηνών!
 
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε το κακό.
 
Ο 36χρονος που στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές, χωρίς όμως να πει ότι έπνιξε το θύμα, πήγε στο σπίτι της πρώην πεθεράς του όπου διέμενε το θύμα μετά τον χωρισμό τους. 
 
Πάνω σε έναν ακόμη καυγά από τους πολλούς που είχε το ζευγάρι, ο 36χρονος την έπιασε από το λαιμό και την έσφιξε μέχρι που η άτυχη Κατερίνα έπεσε νεκρή.
Τραγική φιγούρα ο αδελφός της ο οποίος ήταν εκείνος που λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, εντόπισε το άψυχο σώμα της αδελφής του. 
 
Ο 36χρονος που εντός της ημέρας οδηγείται στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, εκτός από τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με την Κατερίνα, είχε και ένα άλλο παιδί, μεγαλύτερο σε ηλικία, από την πρώτη του σύζυγο η οποία δεν βρίσκεται εν ζωή.
 
Εργαζόταν στο Δασαρχείο της Σητείας μέσω προγράμματος και σε βάρος του, όπως λένε οι πληροφορίες, είχε σχηματισθεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα το θύμα, πριν από έναν μήνα, είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.
 
Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας Αριστειδης Τσατσάκης «από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πρόκειται για ακαριαίο θάνατο, συνέπεια ενός βίαιου στραγγαλισμού που προκάλεσε ασφυξία. Οι ενδείξεις αυτές, δεν κατέδειξαν εκδορές ή αλλά τραύματα, γεγονός που μας οδηγεί στην εικασία ότι δεν υπήρξε άλλου είδους πάλη. Ωστόσο η νεκροψία- νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αιτία».
 
 
ekriti.gr