Σοβαρές καταγγελίες για απαράδεκτες πολιτικές συμπεριφορές από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ν. Παπαδάκη

1:08 μ.μ. - Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
01:09 μ.μ. - Πέμ, 28/08/2023
Image: Σοβαρές καταγγελίες για απαράδεκτες πολιτικές συμπεριφορές από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ν. Παπαδάκη

Τι καταγγέλλει για άγρα ψήφο

Ο κ. Νίκος Παπαδάκης, νομικός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Γουλιδάκη « Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» φιλοξενήθηκε σήμερα στον Ηχώ 99,8 μιλώντας για την υποψηφιότητά του καταθέτοντας την άποψή του για το παρόν και το μέλλον του Δήμου Ιεράπετρας. Έκανε ένα πρώτο σχόλιο για το πως κυλά η προεκλογική περίοδος, λέγοντας ότι υπάρχουν «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» και χαρακτήρισε ως επιεικώς απαράδεκτη τη συμπεριφορά κάποιων να προσεγγίσουν τους γονείς του ώστε να ψηφίσουν άλλον συνδυασμό και άλλον υποψήφιο.

Εν συνεχεία έκανε λόγο για καταστρατήγηση της λειτουργίας του νυν δημοτικού συμβουλίου και εκτίμησε ότι πέρα από την παράταξη κ. Α. Πανταζή δεν υπήρχε ουσιαστική αντιπολίτευση. Σχολίασε κατόπιν τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που ανέκυψε με τη δέσμευση λογαριασμών του Δήμου από τον ΤΟΕΒ λόγω οφειλής του πρώτου, επισημαίνοντας ότι οι δηλώσεις από πλευράς δημοτικής αρχής ότι τα οικονομικά του δήμου είναι καλά, φαίνεται πως δεν ισχύουν, ενώ παράλληλα τίθεται το ερώτημα εάν εκτός από τον ΤΟΕΒ υπάρχουν και άλλες οφειλές προς τρίτους.

Τοποθετήθηκε ακόμη για θέματα όπως, η κεντρική πλατεία η αισθητική και η λειτουργικότητά της. Η εικόνα του παραλιακού μετώπου. Τα πρόστιμα και οι συνέπειες για τους επαγγελματίες από τις συνεχείς παρατάσεις αναστολής κατεδαφίσεων αυθαίρετων κατασκευών. Το έργο του ύφαλου κυματοθραύστη και ο προβληματισμός για τους αγωγούς όμβριων υδάτων που καταλήγουν στην παραλία με αναφορές για ρίψη λυμάτων και μη σύνδεσης πολιτών με τον βιολογικό. Η έλλειψη πρασίνου, τα προβλήματα στο κυκλοφορικό, η διαχείριση των απορριμμάτων, και άλλα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη, μεταξύ των θεμάτων στα οποία αναφέρθηκε.