Σοκ στα Χανιά με 35χρονο που φέρεται να παρενόχλησε 40 ανήλικες: Το στοιχείο που τον «έκαψε»

2:12 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021
02:06 μ.μ. - Παρ, 11/12/2021
Image: Σοκ στα Χανιά με 35χρονο που φέρεται να παρενόχλησε 40 ανήλικες: Το στοιχείο που τον «έκαψε»

Αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου από τον εισαγγελέα

Παρουσιαζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως νεαρός και προσέγγιζε ανήλικες

Σοκάρει η δράση ενός 35χρονου από την Κίσσαμο ο οποίος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια τα οποία προσέγγιζε με ψεύτικα προφίλ στο instagram και στο facebook.

Ο 35χρονος συνελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για οκτώ κακουργηματικές πράξεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του βιασμού κατ εξακολούθηση. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται με εισαγγελική εντολή η δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη.

Οκτώ κακουργηματικές πράξεις βαρύνουν τον 35χρονο από την Κίσσαμο ο οποίος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες ενώ κατηγορείται επίσης για το βιασμό κατ εξακολούθηση μιας 14χρονης.

Δρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά προφίλ, στα οποία εμφανιζόταν ως νεαρός, και προσέγγιζε κορίτσια από ολόκληρη την Κρήτη.

Πληροφορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, που έφτασαν στο Α.Τ. Κισσάμου, οδήγησαν πριν από περίπου δύο μήνες σε κατ’ οίκον έρευνα και στην προσαγωγή του , με την ανάκριση και την έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο να καταλήγει σε αποκαλυπτικά για τη δράση του στοιχεία.

Φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών στο κινητό του «έκαψαν» τον 35χρονο

Πορνογραφικό υλικό από ανήλικες αλλά και φωτογραφίες ναρκωτικών ουσιών ,έκαναν τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν σε βάθος την υπόθεση καθώς μέχρι πρότινος δεν είχε υπάρξει καταγγελία σε βάρος του 35χρονου. Έξι κορίτσια τα οποία εντοπίστηκαν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, κατήγγειλαν ότι ο φερόμενος δράστης τις είχε προσεγγίσει από το instagram ή το facebook, με ψεύτικα προφίλ. Φέρεται μάλιστα να είχε παρενοχλήσει συνολικά σαράντα ανήλικες.

Απείλησε 14χρονη με όπλο για να συνευρεθεί ερωτικέ μαζί της!

Μία από τις ανήλικες κατήγγειλε ότι ο 35χρονος την έπεισε να συναντηθούν και να συνευρεθούν ερωτικά, κάτι που συνέβη επανειλημμένα.

Όταν πια το κορίτσι αρνήθηκε το απείλησε με όπλο.

Η δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα ο οποίος με τη σειρά του παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με το δράστη να κρατείται ενώ έχει ήδη πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση εισαγγελικής εντολής για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

neakriti.gr