Σοκαριστικές εικόνες: ΟΠΚΕ πέταξαν έξω ιδιοκτήτη για λογαριασμό των funds (βίντεο)

12:30 μ.μ. - Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023
12:02 μ.μ. - Παρ, 24/30/2023
Image: Σοκαριστικές εικόνες: ΟΠΚΕ πέταξαν έξω ιδιοκτήτη για λογαριασμό των funds (βίντεο)

Σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ στην Καστοριά - Εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του μέχρι και χειροπέδες

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στην Καστοριά.

Αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του.

Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν στο κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.

«Τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Καστοριά, με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης, είναι μόνο σκηνές από το μέλλον», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds», σημειώνει, τονίζοντας πως «σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη».

«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

alfavita.gr