«SOS ΒΟΑΚ»: Αυτοκινητοπομπή με μηνύματα

3:44 μ.μ. - Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019
03:04 μ.μ. - Πέμ, 11/44/2019
Image: «SOS ΒΟΑΚ»: Αυτοκινητοπομπή με μηνύματα

Δεκάδες άνθρωποι σε Ηράκλειο και Χανιά πήραν μέρος στην κινητοποίηση του «SOS ΒΟΑΚ», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα

Με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ο ΒΟΑΚ θα αποκτήσει τη μορφή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου και οι οδηγοί θα αποκτήσουν επιτέλους σωστή οδηγική συνείδηση και συμπεριφορά, δεκάδες άνθρωποι σε Ηράκλειο και Χανιά πήραν μέρος στην κινητοποίηση του “SOS ΒΟΑΚ”, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.
 
Επρόκειτο στην ουσία για μία εκδήλωση-αυτοκινητοπομπή, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες συντοπίτες μας, ανάμεσα σε αυτούς άνθρωποι που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους σε τροχαία, αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά που θέλουν να δώσουν το παράδειγμα της συνετής και ασφαλούς οδήγησης.

Ο Γιάννης Λιονάκης με άλλα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας
 
Οι συμμετέχοντες κόλλησαν στο πίσω μέρος των αυτοκινήτων τους το σήμα πλέον κατατεθέν του “SOS ΒΟΑΚ”, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ. Και μπορεί το αυτοκόλλητο να μην αρκεί για να αλλάξει η κατάσταση, όπως σχολιάζουν μέλη της κίνησης, σίγουρα όμως είναι μία αρχή.
 
«Προσωπικά, τώρα με το αυτοκόλλητο στο αμάξι μου, νιώθω ότι πρέπει να οδηγώ ακόμα πιο προσεκτικά, δίνοντας το παράδειγμα και στους άλλους τριγύρω μου» σχολίασε μέλος της ομάδας. Είναι μία πρωτοβουλία που μέρα με τη μέρα αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές ώστε να πάψει επιτέλους αυτή η «σφαγή» στους δρόμους του νησιού.