Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης - Ασφαλείς και αισιόδοξοι και κατά την τουριστική περίοδο

9:09 π.μ. - Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
09:07 π.μ. - Τρί, 07/09/2020
Image: Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης - Ασφαλείς και αισιόδοξοι και κατά την τουριστική περίοδο

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης καλωσορίζουν για μια ακόμα χρονιά τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας!

Με ευδιάκριτες σημάνσεις σε πολλές γλώσσες, ξενόγλωσσα ηχητικά μηνύματα και τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμάνσεις καροτσιών και καλαθιών πελατών με ατμοκαθαριστές κ.α.), και πάντα με το χαμόγελο που χαρακτηρίζει τα αισθήματα φιλοξενίας των Κρητικών, τα super market Χαλκιαδάκης, που λειτουργούν στις τουριστικές περιοχές της Κρήτης, είναι καθ’όλα έτοιμα και ασφαλή για να προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους. Με αυστηρούς ελέγχους και συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων από εξωτερικό πιστοποιημένο συνεργάτη, την εταιρεία Be Safer, διασφαλίζουν τη σωστή τήρηση των διαδικασιών και την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας. Επίσης, εντείνουν την παρουσία των εργαζομένων security για αποτελεσματικότερο έλεγχο εισόδου και τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πελατών εντός των καταστημάτων που προβλέπεται να δεχτούν την περισσότερη τουριστική κίνηση.

hxonews

Κι όπως κάθε άλλη χρονιά εδώ και 40 χρόνια, έτσι και φέτος, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης χτυπάει η καρδιά της τοπικής οικονομίας. Εκατοντάδες παραγωγοί παρουσιάζουν μέσα από τα χιλιάδες προϊόντα τους όλο τον πλούτο της Κρητικής γης, τα αγαθά που έδωσαν στην Κρητική διατροφή την παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση, ενισχύοντας την γαστριμαργική ταυτότητα του νησιού μας και προβάλλοντας την και σε επισκέπτες εκτός Κρήτης. Ταυτόχρονα, η ενίσχυση της απασχόλησης μέσα από την αύξηση του εργατικού δυναμικού της Χαλκιαδάκης Α.Ε., ειδικά με της παρούσες συνθήκες, μόνο αμελητέα δεν χαρακτηρίζεται.

hxonews

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα από τα καταστήματα της μεγάλης Κρητικής εταιρείας απλά ακολουθείστε τις οδηγίες και απολαύστε τα ψώνια σας. Για όλα τα άλλα, να είστε βέβαιοι ότι φροντίζει η Χαλκιαδάκης Α.Ε. και μάλιστα, με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Όπως πάντα!

hxonews
hxonews