Stefanos Tours: Μικρά μυστικά για ένα καλά οργανωμένο ταξίδι

11:34 π.μ. - Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019
11:09 π.μ. - Σάβ, 07/34/2019
Image: Stefanos Tours: Μικρά μυστικά για ένα καλά οργανωμένο ταξίδι

Και μην ξεχνάτε! Την Παρασκευή η κλήρωση για τους δυο τυχερούς που θα πάνε Σαντορίνη

Για την φετινή τουριστική περίοδο στην Ιεράπετρα από  τη  δική του ματιά ως  ταξιδιωτικός  πράκτορας μιλά στον Ηχώ 99,8 0 κ. Στέφανος Κατρινάκης από το ταξιδιωτικό γραφείο «Stefanos Tours». Όπως αναφέρει η κίνηση φέτος είναι μειωμένη σε ποσοστό που φτάνει περίπου στο 20% ωστόσο το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κινηθεί αυξητικά. Η κίνηση εξαρτάται κάθε χρόνο από διάφορους παράγοντες, οικονομική κατάσταση των ευρωπαίων, οι τιμές, οι υποδομές, οι πολιτικές σε ανταγωνιστικές χώρες, απρόβλεπτες καταστάσεις πχ εκλογές,  κ.α.
 
Η εμπιστοσύνη στο τουριστικό πρακτορείο έχει τη δική του σημασία. Και εδώ θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δώσουν μεγάλη προσοχή ώστε να διασφαλίσουν ένα αξιόπιστο ταξίδι. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δίνουν και στο κλείσιμο ενός πακέτου διακοπών μέσω του διαδικτύου. Αυτό ισχύει και για το κλείσιμο εισιτηρίων με πλοίο ή αεροπλάνο αφού πολλές φορές τα ΄΄ψηλά΄΄ γράμματα μπορεί να κρύβουν παγίδες όπως για παράδειγμα για το εάν στο κόστος του εισιτηρίου περιλαμβάνονται και οι αποσκευές. Ως τουριστικό γραφείο έρχονται σε συνεννόηση με τους πελάτες και με βάσει  τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους αναζητούν τον κατάλληλο προορισμό.  
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Κατρινάκη:


 


Και μην ξεχνάτε! Το Stefanos Tours και το hxonews.gr σας κάνουν το πιο φανταστικό δώρο για δυο ημέρες για 2 άτομα στον πιο ρομαντικό προορισμό!!! Τη Σαντορίνη – Δείτε εδώ πώς να δηλώσετε συμμετοχή. Την Παρασκευή 12 Ιουλίου η κλήρωση.