Στέγη και τροφή στον άνθρωπο που κοιμόταν το τελευταίο καιρό στο παγκάκι έξω από την Άλφα BankΣτέγη και τροφή στον άνθρωπο που κοιμόταν το τελευταίο καιρό στο παγκάκι έξω από την Άλφα Bank

3:12 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015
03:10 μ.μ. - Δευ, 19/12/2015
Image: Στέγη και τροφή στον άνθρωπο που κοιμόταν το τελευταίο καιρό στο παγκάκι έξω από την Άλφα BankΣτέγη και τροφή στον άνθρωπο που κοιμόταν το τελευταίο καιρό στο παγκάκι έξω από την Άλφα Bank

Ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας βρήκαν προσωρινή λύση για τον άνθρωπο που τον τελευταίο καιρό για κρεβάτι του είχε το σκληρό παγκάκι στον πεζόδρομο.

Πληροφορίες μάλιστα του Hχώ κάνουν λόγο για συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να βρουν στέγη και οι υπόλοιποι 21 άστεγοι που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.
 
Παρακάτω παρατίθεται ένα κειμενάκι για όσους βοήθησαν.
Ο άστεγος λοιπόν βρίσκει στέγη επιτέλους με λίγη προσπάθεια από εμάς τους λίγους αλλά επικίνδυνα τρελούς... Athina Xrisofaki , Athina Giannakoudaki , Lampros Zar και ο Αντώνης... Είμαστε λίγοι αλλά ΔΥΝΑΤΟΙ!!!
 
Τα παραπάνω ονόματα είναι  όσων βοήθησαν συμπεριλαμβανομένου του γιατρού Αντώνη Τσικαλουδάκη και τα μελή της ροκ μπάντας της Ιεράπετρας Everdie.