Στερνό αντίο στον Α. Τσικαλουδάκη από τον Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ Μ. Θραψανιώτη

11:23 π.μ. - Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018
11:11 π.μ. - Κυρ, 25/23/2018
Image: Στερνό αντίο στον Α. Τσικαλουδάκη από τον Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ Μ. Θραψανιώτη

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του - Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον υποδέχεται

 
Στερνό αντίο...
 
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Αντώνη Τσικαλουδάκη,  ένα φίλο που έφυγε   πρόωρα, ενώ είχε  να προσφέρει ακόμα πάρα  πολλά στον τοπο.
Οι  συνάδελφοί του και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο,  οι κάτοικοι της Ιεράπετρας έχασαν  ένα  άξιο επιστήμονα, έναν αγωνιστή, έναν ανήσυχο άνθρωπο που αγωνιούσε και αγωνιζότανπάντα για ένα σκοπό. Το νοσοκομείο  της  Ιεράπετρας να μείνει ανοιχτό και να προσφέρει καλύτερες  υπηρεσίες  υγείας  στους κατοικους.
Συναντηθήκαμε και αντιπαρατεθήκαμε αρκετές φορές, είναι αλήθεια, από διαφορετικά μετερίζια, σε πολύ δύσκολους καιρούς και πάντα για τον ίδιο κοινό στοχο.
Για να μην κλείσει το Νοσοκομείο, να στελεχωθεί και να λειτουργήσει, ώστε  να προσφέρει  καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής. 
Αν σήμερα το Νοσοκομειο της Ιεράπετρας, στελεχωμένο και αναβαθμισμένο, μπορεί  να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, να καλύπτει όλο και περισσότερα περιστατικά και να προσδοκά ένα ακόμα καλύτερο αύριο, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να νοιώθουν  μεγαλύτερη ασφάλεια, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην προσπάθεια του Αντώνη.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 
Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον υποδέχεται.
 
Μανόλης Θραψανιώτης
Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ