Στην αγορά οχήματος στοχεύει η ΕΔΙΚ Ιεράπετρας – Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

12:21 μ.μ. - Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
12:03 μ.μ. - Δευ, 01/21/2021
Image: Στην αγορά οχήματος στοχεύει η ΕΔΙΚ Ιεράπετρας – Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Αναζητήστε τους κουμπαράδες με τα διακριτικά σήματα της ΕΔΙΚ

Μια νέα δράση ξεκινούν οι εθελοντές διασώστες της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και σε αυτή την προσπάθεια καλούν τους πολίτες να τους στηρίξουν ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα όχημα για την ομάδα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλαπλώς σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Ο υπεύθυνος της Ομάδας κ. Νίκος Παπαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη δράση τους και στο πως ο κόσμος μπορεί να βοηθήσεις. Όπως άλλωστε αναφέρουν σε σχετική ανάρτησή τους «μία νέα δράση ξεκινάει για την ΕΔΙΚ καθώς όπως γνωρίζετε, ο στόχος μας είναι να υπάρχει ένα κινητό μηχάνημα στην ομάδα, που θα προσφέρει βοήθεια στους εθελοντές μας αλλά και στους πολίτες! Αναφερόμαστε για το όχημα της ομάδας, που είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν κάποιες δράσεις, με το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό, όχι όμως για την αγορά του. Έτσι, καθώς οι συγκυρίες της εποχής δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή διαφόρων ενεργειών, ώστε να καταβληθούν χρήματα στην ομάδα μας, ζητάμε για ακόμη μια φορά την βοήθεια και την στήριξή σας. Μην ξεχνάτε ότι με την αγορά του οχήματος, μας επιτρέπεται καθώς υλοποιηθεί ο στόχος μας, να αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη όταν και όπου προκύψει και φυσικά την ώρα αιχμής! Φτιάξαμε λοιπόν κουμπαραδες που μπορείτε να τοποθετήσετε στα καταστήματα σας, για να μπορούν όλοι να συμμετέχουν στην δράση σαν #SPONSOR ακόμη και με 0,10€»

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες με τα διακριτικά της ΕΔΙΚ στα παρακάτω καταστήματα : Toyland-Jumbo Ιεράπετρας και Street Food &Coffee, , πρατήριο Shell στο 3ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας Γρα Λυγιάς, Μιχελάρος καφέ, Κοτογεύσεις και σήμερα θα τοποθετηθούν στο Κηπούλι Γραλυγιάς, μάντρα οικοδομικών υλικών Λεοντάρη στο Στόμιο και προσεχώς θα τοποθετηθούν και αλλού. Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για τα σημεία. Επίσης θα ανακοινωθεί και λογαριασμός στην Παγκρήτια Τράπεζα. Ο κ. Παπαδάκης είπε ακόμη ότι το κόστος του οχήματος αντιστοιχεί σε 28.000 ευρώ και θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Επειδή ως ομάδα έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα Leader θα μπορέσουν αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και τιμολόγια να χρηματοδοτηθούν για την αγορά αυτή. Προϋπόθεση όμως είναι να έχει αγοραστεί το όχημα για αυτό και ζητείται η στήριξη του κόσμου. Οπότε τα χρήματα που θα έρθουν στη συνέχεια μέσω του leader αφού το όχημα θα έχει ήδη αγοραστεί, θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες εξοπλισμού της ομάδας και του οχήματος αλλά και για κοινωνικό σκοπό με προσφορά προς το Νοσοκομείο ή το ΕΚΑΒ όπως άλλωστε έχουν αποφασίσει ως Ομάδα.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να βοηθήσετε στο την 694 299 6200 για να συμμετέχετε σε αυτό, όπως και για περισσότερες λεπτομέρειες.