Στην έκθεση «The Delifair by Expotrof» η Περιφέρεια Κρήτης

11:30 π.μ. - Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
11:01 π.μ. - Δευ, 25/30/2021
Image: Στην έκθεση «The Delifair by Expotrof» η Περιφέρεια Κρήτης

Η έκθεση θα διεξαχθεί ψηφιακά από 1 έως 5 Μαρτίου 2021

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών «The Delifair by Expotrof», η οποία λόγω της πανδημίας covid -19 θα διεξαχθεί ψηφιακά από 1 έως 5 Μαρτίου 2021.  

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα τους.

hxonews

Η συμμετοχή στην ψηφιακή έκθεση «The Delifair by Expotrof», έχει στόχο να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα, σε εθνικό,  όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, η συμμετοχή θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές προσωπικές συναντήσεις (Β2Β), με εγχώριους και διεθνείς αγοραστές των κλάδων του χονδρεμπορίου, των Σούπερ – μάρκετ, των ξενοδοχείων, καθώς και της μαζικής εστίασης. 

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης αναφέρει: «Η Περιφέρεια Κρήτης, παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19,  συνεχίζει να υποστηρίζει την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού. Επιδιώκουμε, μέσω διαδικτυακών εμπορικών συναντήσεων, να αναδείξουμε και να  προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε νέες αγορές». 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/release/anakoinosi-amp-amp-ai-tisi-ekdi-losis-endiafe-rontos_delifair-by-expotrof-2021/