Στην Ιεράπετρα σήμερα ο Σπύρος Καρανικόλας – Σύσκεψη με τους φορείς στο Δημαρχείο

8:46 π.μ. - Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
08:02 π.μ. - Πέμ, 06/46/2020
Image: Στην Ιεράπετρα σήμερα ο   Σπύρος  Καρανικόλας – Σύσκεψη με τους φορείς στο Δημαρχείο

Ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ περιοδεύει στο Λασίθι

Την Ιεράπετρα θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι ο Σπύρος Καρανικόλας εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο περιοδείας του στο Λασίθι. Αναμένεται να γίνει ανοιχτή σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία φορέων ώστε να τεθούν τοπικά και άλλα ζητήματα.

Νωρίτερα κ. Καρανικόλας αναμένεται να επισκεφθεί και την αντιπεριφέρεια Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο ενώ το απόγευμα θα παραβρεθεί στην κοπή πίτας του της Ν.Ε.ΚΙΝΑΛ στη Σητεία στις 18:30΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Το κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ για την κοπή πίτας στη Σητεία αναφέρει:

“Το Κίνημα Αλλαγής προχωράει δυναμικά, μέσα στο 2020, προκειμένου να βάλει τις βάσεις, για τη νέα αλλαγή!

Ήδη, από τις πρώτες μέρες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ασκεί μαχητική και προγραμματική αντιπολίτευση, που δεν περιορίζεται σε «κούφια» λόγια άρνησης, αλλά συνοδεύεται από συγκεκριμένες προτάσεις για προοδευτικές λύσεις. Ενώ, καθημερινά στα θεσμικά όργανα και τους τομείς του, παράγεται πολιτική, που αναδεικνύεται από τους Βουλευτές, τους Ευρωβουλευτές και τα στελέχη του κόμματος σε όλη την χώρα και σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτής της πορείας, προετοιμάζοντας την Περιφερειακή προσυνδιάσκεψη Κρήτης και την πολιτική-ιδεολογική Συνδιάσκεψή του Κινήματος Αλλαγής, καλούνται τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής στη Σητεία σε ανοιχτή νομαρχιακή ολομέλεια την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, στις 18:30΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σπύρος Καρανικόλας, εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου, του Κινήματος Αλλαγής.

Θα ακολουθήσει κοπή πίτας”

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μπελούκα: