Στην εντατική 8χρονη μετά από ατύχημα

7:29 μ.μ. - Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
07:05 μ.μ. - Κυρ, 20/29/2018
Image: Στην εντατική 8χρονη μετά από ατύχημα

Διασωληνωμένη στην εντατική Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένα 8χρονο κοριτσάκι που φέρεται να καταπλακώθηκε από βαριά συρόμενη πόρτα

 
Από τη μια στιγμή στην άλλη στην εντατική, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή του, βρέθηκε ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών.
 
Όλα συνέβησαν χτες σε περιοχή των Χανίων, όταν το 8χρονο κοριτσάκι, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες μέχρι και αυτή την ώρα, υπέστη ατύχημα, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του μικρού παιδιού κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά και νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
 
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το 8χρονο κοριτσάκι από το Γενικό Νοσομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ και το κοριτσάκι εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, όπου και διασωληνώθηκε.
 
Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννη Φανουργιάκη η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και βρίσκεται σε καταστολή.
 
Όπως σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στο neakriti.gr, το κοριτσάκι έχει θλαστικά τραύματα τόσο στο κεφάλι, όσο και στο στήθος.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έπεσε κάποιο βαρύ φορτίο πάνω στο μικρό κορίτσι, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι ότι η 8χρονη τραυματίστηκε από βαριά συρόμενη πόρτα.
 
 
neakriti.gr