Στήνεται στην Ιεράπετρα η AgroExpo 2019 – Αγωνία για την επόμενη

11:02 π.μ. - Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019
11:03 π.μ. - Τρί, 05/02/2019
Image: Στήνεται στην Ιεράπετρα η AgroExpo 2019 – Αγωνία για την επόμενη

Να βρεθεί νέος, μόνιμος χώρος για την αγροτική έκθεση Ιεράπετρας, προτείνει ο Μ. Παπαδάκης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Επιμελητηρίου Λασιθίου  για την 3η AgroExpo 2019 που θα γίνει 9-12 Μαΐου στο Μισεδάκειο Ιεράπετρας, η οποία πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης. Ο κ. Μανώλης Παπαδάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέφερε ότι ήδη ξεκίνησε το στήσιμο περιπτέρων  και σταδιακά οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται ώστε η έκθεση να δεχθεί εκθέτες και επισκέπτες. 
 
Είναι σημαντικό ότι ο αριθμός των εκθετών αυξάνεται κάθε χρόνο κάτι που δείχνει ότι η προσπάθεια που γίνεται έχει ανταπόκριση ενώ αυξητική είναι κάθε φορά και η επισκεψημότητα. Οργανωτικά έχουν γίνει αλλαγές ώστε να φιλοξενηθούν περισσότερες εταιρίες αλλά και να δοθεί η δυνατότητα στον επισκέπτη, πιο εύκολα, να περάσει από όλα τα περίπτερα. Ενδιαφέρον έχουν δείξει εκθέτες από διάφορους χώρους του πρωτογενή τομέα ωστόσο χαμηλό είναι το ενδιαφέρον από τον τομέα της τυποποίησης και αυτό είναι ένας στόχος που θα πρέπει να επιτευχθεί. 
 
Ο κ. Παπαδάκης τόνισε ότι από τώρα θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα στην επόμενη έκθεση με έμφαση στον χώρο που θα φιλοξενηθεί. Εκτιμά δε πως πρέπει να αλλάξει και η ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεση και προτείνει να γίνεται στις αρχές του φθινοπώρου που είναι και η αρχή της σαιζόν.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παπαδάκη: