Στις 19 Αυγούστου κρίνεται η άνοδος του ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2

11:37 π.μ. - Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Παρ, 07/37/2020
Image: Στις 19 Αυγούστου κρίνεται η άνοδος του ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2

Επαφές της Διοίκησης για νέους παίκτες μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με τον Μ. Παπαματθαιάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΟΦ Ιεράπετρας και ήδη σε συνεργασία με την Διοίκηση της ομάδας γίνονται συζητήσεις για την ενίσχυση με νέους παίκτες. Ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Θανάσης Χηνόπουλος σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 μίλησε για τη συνεργασία με τον νέο προπονητή αλλά και για τους στόχους της επόμενης περιόδου. Τονίζοντας ότι πολλά θα εξαρτηθούν στις 19 Αυγούστου οπότε θα αποφασιστεί η άνοδος ή όχι του ΟΦΙ στη Super League 2.

Αν συμβεί αυτό τότε η στόχευση αλλά και η ενίσχυση της ομάδας θα είναι ανάλογη. Αυτό όμως θα σημαίνει ότι και οι οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι περισσότερες και εδώ θα ζητηθεί για μια ακόμη φορά η στήριξη από τον κόσμο όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια είτε με την παρουσία του στα γήπεδα είτε με την οικονομική του στήριξη, σημείωσε ο κ. Χηνόπουλος. Προσθέτοντας στη συνέχεια ότι το Βουζουνεράκειο στάδιο χρειάζεται κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις ως προς τις υποδομές του πχ αποδυτήρια κλπ.