Στο 2ο επιστημονικό πεδίο το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Αγίου Νικολάου

9:30 π.μ. - Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Τρί, 14/30/2024
Image: Στο 2ο επιστημονικό πεδίο το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Αγίου Νικολάου

Το ανακοίνωσε επίσημα ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης κατά την επίσκεψή του στο Λασίθι - Τι δήλωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Την ένταξη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στις σχολές του δεύτερου επιστημονικού πεδίου ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκος Πιερρακάκης ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των ακαδημαϊκών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.

Είχε προηγηθεί προεργασία και συνάντηση που οργάνωσε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου 2024 ο βουλευτής Λασιθίου και Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης μεταξύ του κ. Πιερρακακή, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη και του διοικητή του ακαδημαϊκού Τμήματος Κώστα Παναγιωτάκη κατά την οποία συζητήθηκε αναλυτικά η ανάγκη ένταξης του τμήματος στο πεδίο των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

hxonews
hxonews

Ο βουλευτής Λασιθίου και Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα ώριμο και δίκαιο αίτημα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες. Δείχνουμε όλοι με πράξεις ότι ακούμε τα αιτήματα των συμπολιτών μας, συζητάμε μαζί τους και προσπαθούμε διαρκώς να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Οι πολίτες θέλουν λύσεις στα προβλήματα τους, όχι εύκολα λόγια”.

hxonews

cretalive.gr