Στο Δ.Σ. του ΕΟΦ ο Γεραπετρίτης καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Χαμηλός

2:32 μ.μ. - Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023
02:11 μ.μ. - Τρί, 07/32/2023
Image: Στο Δ.Σ. του ΕΟΦ ο Γεραπετρίτης καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Χαμηλός

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Πρυτανείας

Την εκλογή του ως τακτικού μέλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΦ πέτυχε ο καθηγητής Μικροβιολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γεώργιος Χαμηλός και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης προχώρησε σε συγχαρητήρια ανακοίνωση για το γεγονός αυτό, τονίζοντας το υψηλό επίπεδο αφοσίωσης και επιστημονικής του αρτιότητας στον τομέα της υγείας και της ιατρικής έρευνας.

«Συγχαίρουμε τον καθηγητή Μικροβιολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γεώργιο Χαμηλό για την επιλογή του ως τακτικό Μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του Π.Κ., που δεν παραλείπει να ευχηθεί στον κ. Χαμηλό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Ο κ. Χαμηλός έχει επιδείξει υψηλό επίπεδο αφοσίωσης και επιστημονικής αρτιότητας στον τομέα της υγείας και της ιατρικής έρευνας. Η επιλογή του στη θέση αυτή αποτελεί αναγνώριση της αξιοσημείωτης πορείας του και της σημαντικής του συνεισφοράς στην επιστημονική κοινότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΦ θα είναι εξίσου αξιόλογη και εποικοδομητική.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πρόσθετα νέα καθήκοντά του», καταλήγει η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης.