Στο εδώλιο 9 Κρητικοί για τα «καψώνια» στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

11:10 π.μ. - Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
11:12 π.μ. - Τρί, 18/10/2018
Image: Στο εδώλιο 9 Κρητικοί για τα «καψώνια» στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Όλοι αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται, επιμένοντας ότι όλοι έκαναν πλάκα προς όλους και δεν υπήρχε από μέρους τους στοχοποίηση του άτυχου Βαγγέλη

Στις 8 Φεβρουαρίου προσδιορίστηκε η δίκη των εννέα κρητικών για τα «καψώνια» σε βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.
 
Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων και αφορά στην κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Στην δικογραφία αναφέρεται μεταξύ άλλων και το περιστατικό της ντουλάπας όπου είχαν κλείσει τον 20χρονο Βαγγέλη, μετατρέποντας τον σε «τζουκ μποξ». 
 
Τον υποχρέωναν να τραγουδάει τις παραγγελιές τους, ρίχνοντας κέρματα. Έξι κατηγορούμενοι είναι από το νομό Ηρακλείου, δύο από το Ρέθυμνο και ένας από τα Χανιά. Όλοι αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται, επιμένοντας ότι όλοι έκαναν πλάκα προς όλους και δεν υπήρχε από μέρους τους στοχοποίηση του άτυχου Βαγγέλη.
 
Την ίδια ώρα παραμένει σε εκκρεμότητα η ανάκριση της κύριας υπόθεσης για την ανθρωποκτονία με βάση την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί in rem.
 
 
cretalive.gr