Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ο Υπουργός Υγείας

7:37 π.μ. - Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Παρ, 03/37/2020
Image: Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ο Υπουργός Υγείας

Διήμερη περιοδεία, Παρασκευή και Σάββατο, 3 και 4 Ιουλίου, στην Κρήτη, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Διήμερη περιοδεία, Παρασκευή και Σάββατο, 3 και 4 Ιουλίου, στην Κρήτη, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα

Αύριο, Παρασκευή, ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στις 10:00 στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.

Στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο υπουργός Υγείας έχει επίσης συγκαλέσει σύσκεψη με τους προέδρους του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, στην οποία θα συμμετέχει και η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Λένα Μπορμπουδάκη.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί διαδοχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο». Μετά την επίσκεψή του στο ΠΑΓΝΗ, ο υπουργός Υγείας θα κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

anatolh.com