Στον αγιασμό του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου «NUMO IERAPETRA BEACH RESORT» ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

2:44 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021
02:07 μ.μ. - Δευ, 19/44/2021
Image: Στον αγιασμό του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου «NUMO IERAPETRA BEACH RESORT» ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Στηρίζουμε την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού

Με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού τελούμενη από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού covid-19 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων NUMO IERAPETRA BEACH RESORT, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος της Ιεράπετρας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο προορισμό́ για απαιτητικούς επισκέπτες από́ ολόκληρο τον κόσμο.

Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού και στοχεύουμε στη διαμόρφωση φιλικού περιβάλλοντος για επενδύσεις, οι οποίες αυξάνουν την επισκεψιμότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνιδιοκτήτες του «NUMO IERAPETRA BEACH RESORT», την οικογένεια Τρούλη, τη Μαρία Φθενού και τον Σπύρο Κουρή, για την πρόσκληση και να τους συγχαρώ που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, δημιουργούν μια εξαιρετική ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών».