Στον Άγιο Νικόλαο ο Πρωθυπουργός - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

1:13 μ.μ. - Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016
01:12 μ.μ. - Τετ, 21/13/2016
Image: Στον Άγιο Νικόλαο ο Πρωθυπουργός - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Στο Άγιο Νικόλαο έφτασε, λίγο μετά τις 11

Στο Άγιο Νικόλαο έφτασε, λίγο μετά τις 11, ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης με τους παραγωγικούς φορείς του Λασιθίου, στο φόντο των εξαγγελιών του για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του νησιού και του διαλόγου με τους αγρότες.




O Aλέξης Τσίπρας έφτασε συνοδευόμενος από τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη.
 
Η επίσκεψη γίνεται παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ενώ κλειστός είναι ο παραλιακός δρόμος του Αγίου Νικολάου.
 
Ο Πρωθυπουργός απάντησε σε ερώτηση της "Ανατολής" για την κριτική που άσκησε ,σήμερα το πρωί, η Νέα Δημοκρατίας στην οποία αναφέρει ότι η κυβέρνηση περικόπτει το ΕΚΑΣ κατά 50% με αποτέλεσμα να υπάρχει κόστος για τους συνταξιούχους 940 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος είπε ότι «η Νέα Δημοκρατία ψάχνει να βρει τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…».
 
Την ίδια ώρα, "στα κεραμίδια" είναι  οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που είχαν καλέσει σε διαμαρτυρία τους συναδέλφους τους αλλά και πολίτες.
 
"Δε μας αφήνουν να διαμαρτυρηθούμε!", λέει ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Μανουσάκης.
 
Στο σημείο ,για διαμαρτυρία και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ ωστόσο η αστυνομία δεν επέτρεψε στους διαμαρτυρόμενους  να πλησιάσουν στον παραλιακό δρόμο και το ξενοδοχείο «Ερμής» όπου πραγματοποιείται η σύσκεψη.
 
Να σημειωθεί ότι για άλλη μία φορά, οι δημοσιογράφοι κλήθηκαν να βγουν από την αίθουσα όπου γίνεται η συνάντηση....
 
Μετά τη συνάντηση Τσίπρα με τους  παραγωγικούς φορείς θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς.
 
Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο.