Στον εισαγγελέα οδηγείται ο γυναικοκτόνος της Κάρολαϊν

9:32 π.μ. - Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
09:06 π.μ. - Παρ, 18/32/2021
Image: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο γυναικοκτόνος της Κάρολαϊν

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο καθ΄ ομολογία δράστης της γυναικοκτονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ, ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε, μετά από κατάθεση 8 ωρών, ότι τη δολοφόνησε. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που «εσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την κοπέλα, «πάνω στα νεύρα του», μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ τόλμησε μάλιστα να ισχυριστεί ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταφέρει το ΑΠΕ, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα. Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

thepressproject.gr