Συγκέντρωση για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα

9:09 π.μ. - Σάββατο, 7 Απριλίου 2018
09:04 π.μ. - Σάβ, 07/09/2018
Image: Συγκέντρωση για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη

Συγκέντρωση στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη διοργανώνει σήμερα ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Φορέας καλεί τους Θεσσαλονικείς να συγκεντρωθούν στις 17.00, "στη στάση του ΙΚΕΑ με μία ελληνική σημαία", με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, για την Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
 
Πολίτες επιθυμούν να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Βορειοελλαδιτών διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών που επιτρέπει τη μετονομασία των Σκοπίων σε "Βόρεια Μακεδονία".
 
Νωρίτερα το πρωί, στις 10.30, μέλη της διαδικτυακής ομάδας "Παύλου Μελάς Σύγχρονος Μακεδονικός Αγώνας" καλούν σε συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ενώ το βράδυ, στις 20.00, πολίτες δίνουν ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Οι συμμετέχοντες στις τελευταίες κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται ενάντια στη συμφωνία, προγραμματίζουν κινητοποίηση στις 20.00, στον Λευκό Πύργο.
 
 
 
dikaiologitika.gr/ φωτο dikaiologitika.gr