Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

12:20 π.μ. - Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
12:10 π.μ. - Παρ, 18/20/2019
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Κατά τη συζήτηση ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχει ο Δήμος και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας όπως οι συντηρήσεις περιφερειακών δρόμων (καθαρισμοί, προστατευτικές μπάρες, διαγραμμίσεις κ.α.) και η διαχείριση των θερμοκηπιακών πλαστικών και ζήτησε τη στήριξη της αντιπεριφέρειας σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο (όπως η λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας) και στην εισροή χρηματοδοτήσεων για μεγάλα αναπτυξιακά έργα για το Δήμο Ιεράπετρας.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:
 
«Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είναι γνώστης των αναγκών του Δήμου Ιεράπετρας. 
 
 Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της περιφέρειας όποτε προκύπτει ανάγκη και με τη σειρά μας ζητάμε να συνεχιστεί η έγκαιρη ανταπόκριση και η έμπρακτη στήριξη ώστε να λυθούν προβλήματα και να προωθηθούν άμεσα από την αντιπεριφέρεια νέα μεγάλα έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας.
 
Το συνεργατικό πνεύμα και η σύμπνοια απόψεων θα ωθήσει το Δήμο Ιεράπετρας στην ταχύτερη υλοποίηση έργων τόσο καθημερινότητας όσο και υποδομών».