Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας

6:41 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018
06:05 μ.μ. - Παρ, 11/41/2018
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του νέου προέδρου του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας, κ. Νικολάου Παπάγγελου

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου και τους άμεσους σχεδιασμούς και επιδιώξεις του νέου Δ.Σ.
 
Ο κ Καλαντζάκης αφού συνεχάρη τον κ Παπάγγελο για την εκλογή του δήλωσε:
 
«Ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Ιεράπετρας, κ. Νικόλαο Ρηγάκη και το πρώην Δ.Σ. για το έργο τους και τη συνεργασία μας.
 
Εύχομαι καλή δύναμη στον κ. Παπάγγελο και στο νέο Δ.Σ. και καλή επιτυχία στα σημαντικά καθήκοντα που αναλαμβάνουν καθώς και στις νέες υποχρεώσεις τους λόγω των δραστηριοτήτων ναυταθλητισμού που εμπλουτίζουν πλέον τη δράση του συλλόγου.
 
Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας παραλιακός Δήμος με πολυάριθμες δραστηριότητες που αφορούν την αλιεία. Έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και τον τόπο τους και προσφέρουν οικειοθελώς σημαντική βοήθεια στηρίζοντας την οικονομία του Δήμου.
 
Η δημοτική μας αρχή εξακολουθεί να στηρίζει το σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων βοηθώντας ανελλιπώς στην υλοποίηση των επιδιώξεων και των οραμάτων του».