Συνάντηση του Φιλοζωικού με τη Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας | Συνέντευξη κ. Σπυριδάκη

10:29 π.μ. - Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015
10:02 π.μ. - Τετ, 04/29/2015
Image: Συνάντηση του Φιλοζωικού με τη Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας | Συνέντευξη κ. Σπυριδάκη

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιεράπετρας συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, στην οποία εκφράστηκε και από τις δυο πλευρές η διάθεση για συνεργασία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μανόλης Φραγκούλης και Ανδρέας Παπαδοπετράκης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της δημοτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Σπυριδάκης και εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ.Γ Πιτυκάκης, η Αντιπρόεδρος κ. Μαίρη Γουλιδάκη και η Γραμματέας κ. Κατερίνα Τζιρή.
 
Τα άλλα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. του συλλόγου είναι η κ. Παρασκευή Μουτσάκη ταμίας και η κ. Πόπη Πυργιωτάκη μέλος, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
 
Με το πέρας τη συνάντησης εκ μέρους του Φιλοζωικού η κ. Γουλιδάκη ανέφερε ότι έγινε μια χρήσιμη συζήτηση στην οποία τέθηκαν οι βάσεις για μια καλή συνεργασία, που στόχο θα έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σχέση με την προστασία των ζώων και πως ο καθένας μας θα πρέπει να μάθει να σέβεται και να αγαπά τα ζώα.
 
Θα γίνει μια καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, με το θέμα των αδέσποτων ζώων στην πόλη και όχι μόνο να είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Παράλληλα θα προγραμματιστούν ενημερωτικές δράσεις έτσι ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί εκτενέστερα για τον Φιλοζωικό και να τον πλαισιώσει αλλά παράλληλα θα διοργανωθούν και bazarr για την οικονομική ενίσχυσή του.
 
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
anatolh.com

Συνέντευξη κ. Μιχάλη Σπυριδάκη