Συζητήσεις για τις «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2018» στην Ιεράπετρα

6:53 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018
06:10 μ.μ. - Δευ, 29/53/2018
Image: Συζητήσεις για τις «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2018» στην Ιεράπετρα

Μεταξύ του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κ. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ και τον Πρόεδρο του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μπινιχάκη Ευάγγελο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συνεργασίας συνάντηση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κ. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ,  με τον Πρόεδρο του νέου Δ.Σ.  του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μπινιχάκη Ευάγγελο, με θέμα τις «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2018».
Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθούν οι στόχοι των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων και ο τρόπος επίτευξής τους. Στόχος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις και φέτος να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους. Επίκεντρο των εκδηλώσεων δικαιωματικά θα είναι τα παιδιά και η οικογένεια διοργανώνοντας δράσεις και δρώμενα που θα δημιουργήσουν ένα όμορφο, γιορτινό κλίμα αγάπης και αισιοδοξίας. 
Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος εξέφρασε στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου την αμέριστη συμπαράστασή του και την προθυμία του να συνεισφέρει με όλα του τα μέσα, έτσι ώστε οι φετινές εκδηλώσεις να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την πόλη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                  Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
 
                                                                                  Εμμανουήλ Γεωργαλάκης