Συζήτηση για το Γ.Π.Σ. - ΣΧΟΟΑΠ σήμερα στην Ιεράπετρα

12:06 π.μ. - Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
12:05 π.μ. - Τετ, 23/06/2018
Image: Συζήτηση για το Γ.Π.Σ. - ΣΧΟΟΑΠ σήμερα στην Ιεράπετρα

Στις 18.00 από την μόνιμη επιτροπή χωροταξίας πολεοδομίας του ΤΕΕ τμήμα Ανατολικής Κρήτη

Στην Ιεράπετρα συνεδριάζει σήμερα η  μόνιμη επιτροπή χωροταξίας πολεοδομίας του ΤΕΕ τμήμα Ανατολικής Κρήτης με τα εξής θέματα:
-Γ.Π.Σ. Ιεράπετρας ( πρώην ΣΧΟΟΑΠ) 
-ΣΧΟΟΑΠ Μακρύ Γιαλού
-Τροποποιήσεις, προβλήματα προοπτικές. Η συνεδρίαση  θα γίνει στο Δημαρχείο στην  (αίθουσα 1ου ορόφου) στις 6:00μ.μ. Ο κ. Γιώργος Προϊστάκης μέλος της επιτροπής μιλά στον Ηχώ 99,8  για τη συνεδρίαση καλώντας τους συναδέλφους αλλά και όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν.
 
Στη συνέχεια με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου προ ημερησίας διατάξεως έγινε εκτενή αναφορά στην επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Γ. Μπουτάρης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Προϊστάκης δηλώνει στον Ηχώ 99,8 Είμαστε υπόλογοι για αυτό που εκφράζουμε είτε δημόσια είτε στα δημοτικά συμβούλια , ο κόσμος κρίνει. Το να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας , να λιθοβολούμε είναι οτι χειρότερο σε μια δημοκρατική κοινωνία. Δυστυχώς πολύ άκριτα αλόγιστα , χωρίς να εμβαθύνουμε , ότι ακούμε γύρω μας το κάνουμε σημαία. Αυτά που ακούω γύρω μου, όπως εκφράσεις , φάτε τον,  κρεμάστε τον κλπ χωρίς να έχουμε εμβαθύνει στο τι είπε , τι έκανε. Πολλές φορές με αυτά που λέει ο κ. Μπουτάρης υπάρχουν διαφωνίες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρίνεις , με επιχειρήματα, διάλογο, κάνοντας χρήση της νομοθεσίας  αλλά το να παίρνεις το νόμο στα χέρια σους δεν ταιριάζει στη δημοκρατία τονίζει μεταξύ άλλων. Επισημαίνοντας στη συνέχεια οτι οι απόψεις του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Α. Παπαδοπετράκη  ήταν ακραίες ειδικά κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησε. Θα μπορούσε να πει οτι δεν τον εκφράζουν αυτά που λέει ο κ. Μπουτάρης, είπε ο κ. Προϊστάκης  προσθέτοντας οτι δεν διαφωνεί που ήρθε το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.



Ακολουθεί συνέντευξη κ. Προϊστάκη: