Σχολή Φυσιοθεραπείας -Συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης

9:55 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020
09:06 μ.μ. - Δευ, 29/55/2020
Image: Σχολή Φυσιοθεραπείας -Συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης

Είναι υψίστης σημασίας η εξασφάλιση, εκ μέρους του δήμου Ιεράπετρας, της κατάλληλης έκτασης για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου τμήματος Φυσιοθεραπείας στην Ιεράπετρα.

Στο περιθώριο του συνεδρίου «AGRO4CRETE» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από τους φορείς -ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ- την περασμένη Παρασκευή 26/06/2020, έγινε συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας (ΕΠ) του Δήμου Ιεράπετρας, καθηγ. κ. Παναγιώτη Σαρρή, με τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) καθηγ. κ. Νικόλαου Κατσαράκη.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε στην ενημέρωση του κου Σαρρή σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης του φακέλου, εκ μέρους ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., για την έναρξη και λειτουργία των νέων τμημάτων.

Όπως επεσήμανε ο κος Κατσαράκης “είναι υψίστης σημασίας η εξασφάλιση, εκ μέρους του δήμου Ιεράπετρας, της κατάλληλης έκτασης για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου τμήματος Φυσιοθεραπείας στην Ιεράπετρα”.

Για τον λόγο αυτό, ο κος πρύτανης τόνισε την άμεση ανάγκη για την επιτάχυνση των διαδικασιών, από πλευράς Δήμο Ιεράπετρας, για την απόκτηση των οικοπέδων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ (νυν ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), όπως αυτό είχε προταθεί και συμφωνηθεί σε προηγούμενη επίσκεψη του ιδίου στον Δήμαρχο Ιεράπετρας, παρουσία των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και του προέδρου της ΕΠ.

Ο κος Σαρρής με την σειρά του τόνισε ότι “όλοι οι αρμόδιοι φορείς της Ιεράπετρας και σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή των πρυτανικών αρχών του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών για την έναρξη και την λειτουργία του τμήματος Φυσιοθεραπείας στην Ιεράπετρα.”

Για την παρούσα συνάντηση θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση των Μελών της ΕΠ καθώς και του κου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση,

Δρ. Παναγιώτης Φ. Σαρρής

Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ιεράπετρας,

Δημοτικός Σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».