Σχολή Φυσικοθεραπείας: Τι λένε επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων

11:09 π.μ. - Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
11:11 π.μ. - Δευ, 11/09/2019
Image: Σχολή Φυσικοθεραπείας: Τι λένε επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων

Αντώνης Πετράς και Αργύρης Πανταζής μιλούν στον Ηχώ 99,8

Με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας ώστε να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις με στόχο να αρθεί η απόφαση της υπουργού παιδείας για αναστολή λειτουργία στου τμήματος Φυσικοθεραπείας μίλησαν στον Ηχώ 99,8 επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.
 
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αντώνης Πετράς αφού σχολίασε την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λασιθίου και της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ., είπε μεταξύ άλλων. Η πρόταση της παράταξής μας για ψήφισμα και συνάντηση με τους Δημάρχους του νομού για συμπόρευση, έγινε δεκτή. Ως έσχατη λύση είναι η παραίτηση. Δεν θέλουμε να είμαστε διακοσμητικά όργανα. Θέλουμε να είμαστε άνθρωποι που παίρνουμε αποφάσεις για τον τόπο μας. Μπορεί να έχουμε τις όποιες διαφωνίες μας όμως όταν θίγεται ο τόπος μας γινόμαστε μια γροθιά και διεκδικούμε. Μετά το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου η αναστολή και του τμήματος Φυσικοθεραπείας είναι το δεύτερο ράπισμα που τρώμε από το Υπουργείο Παιδείας.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Πετρά:


 
Από την πλευρά του ο κ. Αργύρης Πανταζής ανέφερε ότι στη συνεδρίαση θα έπρεπε να είχαν κληθεί πρώην Δήμαρχοι και τόνισε ότι είναι σημαντικό η Ιεράπετρα να συντάξει έναν πλήρες φάκελο ώστε με επιχειρήματα να αντικρούσει τις θέσεις του Υπουργείου. Πρόσθεσε πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα στεγαστεί το τμήμα και επεσήμανε  την αναγκαιότητα το όλο θέμα να φτάσει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Πανταζή: