Συγκεντρώθηκαν στη Σητεία τα σχολικά είδη για τους πλημμυροπαθείς μαθητές των Τρικάλων

11:46 π.μ. - Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Δευ, 09/46/2023
Image: Συγκεντρώθηκαν στη Σητεία τα σχολικά είδη για τους πλημμυροπαθείς μαθητές των Τρικάλων

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών "Ο Μύσων" ευχαριστεί τους πολίτες της Σητείας για τη συμμετοχή τους στη δράση

Συγκεντρώθηκαν στη Σητεία τα απαραίτητα σχολικά είδη για τους πλημμυροπαθείς μαθητές της Θεσσαλίας και εστάλησαν στην πληγείσα περιοχή, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης που διοργανώθηκαν και στην Κρήτη. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας "Ο Μύσων" αναφέρει:

"Έπειτα από κάλεσμα που έγινε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας για τη συλλογή σχολικών ειδών με την αρωγή των βιβλιοπωλείων Σητείας συλλέχθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών, τα οποία έχουν αποσταλεί σε μαθητές πλημμυροπαθών περιοχών των Τρικάλων .

Οι Σητειακοί έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι, παρά τις δυσχερείς συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας, η ανταπόκριση τους είναι συγκινητική, καθώς απλόχερα προσφέρουν όποτε και όπου χρειαστεί.

Ευχαριστούμε θερμά τους Σητειακούς οι οποίοι διακρίνονται για το πνεύμα προσφοράς, τους τοπικούς βιβλιοπώλες, οι οποίοι τόσα χρόνια στηρίζουν και προάγουν την πρωτοβουλία συλλογής σχολικών ειδών, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας, για την τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, το Δημοτικό Σχολείο Πισκοκεφάλου και τέλος την μεταφορική εταιρία για την προσφορά της δωρεάν μεταφοράς των πακέτων μέχρι την Αθήνα .

Η προσφορά και η στήριξη όλων δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσονται τέτοιες πρωτοβουλίες που στηρίζουν τον συνάνθρωπό μας".