Συγκινητική προσφορά βοήθειας στην ηλικιωμένη που ζει χωρίς ρεύμα

10:41 π.μ. - Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
10:01 π.μ. - Πέμ, 28/41/2021
Image: Συγκινητική προσφορά βοήθειας στην ηλικιωμένη που ζει χωρίς ρεύμα

Μεγάλη ανταπόκριση των Γεραπετριτών μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από τον Ηχώ 99,8

Με αφορμή την υπόθεση συμπολίτισσας μας, που ανέδειξε ο Ηχώ 99,8 και το hxonews.gr, στην Ιεράπετρα η οποία ζει σε άθλιες συνθήκες και χωρίς ρεύμα ενώ παράλληλα χρήζει και ιατρικής βοήθειας, μίλησαν στον Ηχώ 99,8 ο κος Άγγελος Φασουλάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ιεράπετρας, και η κα Φωτεινή Κουτρούλη που ανέλαβαν να βοηθήσουν την κατάσταση μέσω του τμήματος αιμοδοσίας "Παλμός Ζωής".

hxonews
hxonews

Ο "Παλμός Ζωής" έχει ήδη ξεκινήσει να καθαρίζει και να επισκευάζει το σπίτι της κας Μάρως στο Πάνω Χωριό ενώ είναι άξιο αναφοράς πως η βοήθεια και η προσφορά του κόσμου αλλά και των μαγαζιών της Ιεράπετρας ήταν μεγάλη καθώς δώρησαν από είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη προικός και έπιπλα) μέχρι και υπηρεσίες. Επίσης, μεγάλη είναι και η προσφορά του Προέδρου της ΤΚ Μύρτου κ. Αλέξανδρου Παντελάκη ο οποίος θα μαζέψει με τη βοήθεια του χωριού το χρηματικό ποσό για την αποπληρωμή και επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος της ηλικιωμένης το οποίο ανέρχεται στα 1.000 ευρώ.

hxonews
hxonews

Ο κος Φασουλάκης και η κ. Κουτρούλη καλούν όποιον έχει την ευχέρεια να βοηθήσει είτε με χειρονακτική εργασία στο σπίτι είτε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

-Αν μπορείτε ή γνωρίζετε μάστορες: Υδραυλικό, Ηλεκτρολόγο για μερεμέτια, κάποιον με ηλεκτροκόληση να κολλήσει ένα μεντεσέ της πόρτας.

-Απαιτείται μόνωση στην ταράτσα για να σταματήσουν οι υγρασίες

-Είδη κουζίνας: μία κατσαρόλα, πηρούνια, κουτάλια, μπολάκια

-Έπιπλα για τα ρούχα της όπως ντουλάπα ή σιφονιέρα

-Ντουλάπια κουζίνας μεταχειρισμένα

-Είδη μπάνιου

hxonews

Τηλ. επικοινωνίας: 28420 22985 - 6972870218 - 6986718273

Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά το πρωί 9.30 - 13.30 και το απόγευμα 17.00 - 20.00

Ακούστε εδώ αναλυτικά το όσα δήλωσαν στον Ηχώ 99,8:

-

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Συλλόγου:

Καλησπέρα να σας ενημερώσουμε για το περιστατικό με την ηλικιωμένη κυρία, σήμερα καθαρίσαμε το σπίτι της στο Πάνω χωριό...

Δημοσιεύτηκε από Αιμοδοσία ιεραπετρας στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021