Συγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λασιθίου

7:43 π.μ. - Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021
07:03 π.μ. - Τετ, 24/43/2021
Image: Συγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λασιθίου

Ο συντονιστής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λασιθίου, Γιώργος Καλλιντέρης στον Ηχώ 99,8

Ο συντονιστής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λασιθίου, Γιώργος Καλλιντέρης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη συγκρότηση σε σώμα και τους στόχους της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λασιθίου.

-

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λασιθίου που εκλέχτηκε στην πρόσφατη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη. Έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών και εκλέχτηκε το νέο Συντονιστικό της Ν.Ε. που αποτελείται από:

Καλλιντέρης Γιώργος, Συντονιστής

Σιμόπουλος Πανταζής, Αναπληρωτής Συντονιστής

Καφετζάκη Μαρία, μέλος (Μεραμπέλο)

Οικονόμου Μιχάλης, μέλος (Σητεία)

Σταυρακάκη Χρύσα, μέλος (Ιεράπετρα)

Άμεση προτεραιότητα της νέας Ν.Ε. στο επόμενο διάστημα, είναι να συγκροτήσει αποτελεσματικές δομές συμμετοχής των μελών, καθώς η πανδημία, εκτός από τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην κοινωνία, εμποδίζει και τη λειτουργία όλων των συλλογικοτήτων.

Σύντομα θα αρχίσει στις Οργανώσεις Μελών αλλά και στην κοινωνία, η συζήτηση για το σχέδιο προγράμματος του κόμματος και πάντα με ανοιχτό διάλογο, θα το επεξεργαστούμε και θα το συνδέσουμε με τις ιδιαίτερες ανάγκες του τόπου μας.

Τόσο τα μέλη του κόμματος, με τη μεγάλη συμμετοχή τους στις διαδικασίες, όσο και εκείνο το μεγάλο μέρος της κοινωνίας που πλήττεται από τη νεοφιλελεύθερη επίθεση, θα συμμετάσχουν στη συζήτηση και στη διαμόρφωσή τους.

Από το γραφείο τύπου