Συγχαρητήρια Μανόλη Θραψανιώτη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

7:16 μ.μ. - Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020
07:08 μ.μ. - Κυρ, 30/16/2020
Image: Συγχαρητήρια Μανόλη Θραψανιώτη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

"Συγχαρητήρια παιδιά!

Με σκληρή δουλειά και ξεκάθαρο στόχο καταφέρατε μέσα σε πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες να φτάσετε στην επιτυχία. Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν και πολλές ευχές για επιτυχίες, στον νέο κύκλο που μπαίνετε τώρα, στους νέους στόχους που βάζετε, προσωπικούς και επιστημονικούς, να βρείτε αυτά που θα σας ολοκληρώσουν ως πολίτες και θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, που σας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις.

Θέλω ακόμα να ευχηθώ, καλή συνέχεια και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους και δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους αυτή τη φορά. Ήταν μόνο μια μάχη που χάθηκε, ίσως όμως και μια ευκαιρία....Προχωρήστε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων σας και θα βρείτε το δικό σας μοναδικό τρόπο που θα οδηγήσει στην επιτυχία!.

Το κλειδί, εκτός από την σκληρή δουλειά είναι να υποστηρίζετε τα θέλω σας, να μάχεστε γι αυτά και επίσης, όπως έλεγε ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης ,“Τα τρία Τ της επιτυχίας είναι: “Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη”.

Υποχρέωση της Δημοκρατικής Πολιτείας είναι να δίνει σε όλα, μα όλα τα παιδιά, τη δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να αφαιρεί τα εμπόδια, για να μπορούν να αναδειχτούν οι ξεχωριστές δεξιότητες του καθενός."

Μανόλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ