Συγχαρητήριο μήνυμα από το Δήμαρχο Ιεράπετρας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

11:19 π.μ. - Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Κυρ, 30/19/2020
Image: Συγχαρητήριο μήνυμα από το Δήμαρχο Ιεράπετρας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Ιεράπετρας

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Ιεράπετρας για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνει μία πολύχρονη και κοπιαστική διαδρομή και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σας με καινούργιες εμπειρίες, νέες ευρείες προοπτικές και μία ουσιαστική επένδυση στη μόρφωση.

Σας εύχομαι από καρδιάς η πορεία σας να είναι αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι αφανείς ήρωες, οι γονείς και οι κηδεμόνες σας που στήριξαν ηθικά και ουσιαστικά την προσπάθειά σας σε κάθε βήμα και μοιράστηκαν τις αγωνίες σας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει φυσικά και στους ίδιους τους λειτουργούς της εκπαίδευσης, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό σας και σας εφοδίασαν με τις απαραίτητες γνώσεις.

Σε όσους μαθητές δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν το στόχο τους, σας συγχαίρω για την προσπάθειά σας και σας διαβεβαιώνω ότι οι ευκαιρίες δεν εξαντλούνται στα αποτελέσματα των πανελληνίων. Οι δρόμοι που οδηγούν στην πραγματοποίηση των ονείρων είναι πολλοί, αρκεί να μην απογοητεύεστε. Κρατήστε την εμπειρία των εξετάσεων ως εφαλτήριο για νέες πιο δυναμικές προσπάθειες για την κατάκτηση των στόχων σας.

Καλή πρόοδο σε όλους και λαμπρή και επιτυχημένη σταδιοδρομία!»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας