Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου

3:35 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
03:03 μ.μ. - Τετ, 29/35/2023
Image: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου

Συνάντηση με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης», ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Ανδρουλάκη.

Συζητήθηκαν προβλήματα και ζητήματα υποδομών και κατατέθηκαν εισηγήσεις για την ορθή διαχείριση και τον έγκαιρο προγραμματισμό των διοργανώσεων, ενώ συζητήθηκε και το πλαίσιο διεύρυνσης της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με τους φορείς αθλητισμού

«Η έννοια του αθλητισμού είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί ορθά σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας και αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται από τα αθλητικά σωματεία / συλλόγους, θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στόχος όλων μας είναι να φέρουμε ακόμα περισσότερους νέους κοντά στον αθλητισμό», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων / συλλόγων ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη για την συνεργασία και τη στήριξή του.