Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με την Κ. Σπυριδάκη για το παραλιακό μέτωπο

9:13 π.μ. - Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024
09:02 π.μ. - Τρί, 06/13/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με την Κ. Σπυριδάκη για το παραλιακό μέτωπο

Παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Τζουμάκα, των αντιδημάρχων κ.κ. Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη, του προέδρου και μελών του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας

Το θέμα της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Ιεράπετρας και οι κατεδαφίσεις κατασκευών τέθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης με τη Βουλευτή Νομού Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κα. Κατερίνα Σπυριδάκη, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Τζουμάκα, των αντιδημάρχων κ.κ. Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη, του προέδρου και μελών του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας.

hxonews

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης, « η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας κρίνεται αναγκαία για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικότατου σημείου της πόλης, με τρόπο τέτοιο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής και θα δημιουργήσει ένα ελκυστικό και ευχάριστο περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη στήριξη της τοπικής μας οικονομίας και του τουρισμού.

Ωστόσο ως νέα δημοτική αρχή ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα χρόνιο, σοβαρό πρόβλημα, αυτό των κατεδαφίσεων των κατασκευών που εξυπηρετούν τις ανάγκες των παραλιακών καταστημάτων και των δημοτών. Θέση μας ήταν και παραμένει, πρωτίστως η εξασφάλιση χρηματοδότησης ώστε ο χρόνος αποκατάστασης να είναι όσο το δυνατόν λιγότερος. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε με επαφές στα αρμόδια Υπουργεία. Η κα Σπυριδάκη είναι ενήμερη για το θέμα και όπως δήλωσε από την πλευρά της θα συμβάλλει τα μέγιστα για το καλύτερο της τοπικής κοινωνίας».