Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο και τον Γ.Γ της Βασίλισσας Νότου

9:09 π.μ. - Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020
09:09 π.μ. - Κυρ, 06/09/2020
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο και τον Γ.Γ της Βασίλισσας Νότου

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Παναθλητικού Ομίλου Ιεράπετρας «Βασίλισσα Νότου»

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Ιεράπετρας «Βασίλισσα Νότου», κ. Χάρης Χαρούλης και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ιωάννης Παπαπαύλος.

Ο κ. Καλαντζάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους για την πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ συγχρόνως τους ενημέρωσε για το σύνολο των έργων και των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου στην Ιεράπετρα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο για την ανάπτυξη του αθλητισμού και ιδιαίτερα για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου τόσο μέσω πρωτοβουλιών όσο και μέσω του εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση και τις αθλήτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας «Βασίλισσα Νότου» για την εξαιρετική αγωνιστική της πορεία και την σπουδαία επιτυχία της να ανέβει στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Στόχος μας είναι και το γυναικείο ποδόσφαιρο να αποκτήσει την αξία που δικαιούται, γι΄ αυτό και ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη «Βασίλισσα Νότου» για τη νέα αθλητική σεζόν».