Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Ζ. Δοξαστάκη

9:33 π.μ. - Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024
09:02 π.μ. - Παρ, 02/33/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Ζ. Δοξαστάκη

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Κρήτης

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Κρήτης (Περιφερειακή Ένωση Δήμων), ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης δέχθηκε την επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, Δημάρχου Χερσονήσου, με πολυετή εμπειρία στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

hxonews

Έγινε μια χρήσιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και επισημάνθηκε από τις δυο πλευρές η αναγκαιότητα για μεγαλύτερη αυτοτέλεια και αποκέντρωση αρμοδιοτήτων με τους αντίστοιχους πόρους καθώς επίσης για προσλήψεις προσωπικού ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που είναι υπαρκτές σε μεγάλο βαθμό. Τονίστηκε δε ότι ο Νομός Λασιθίου χρειάζεται περισσότερη στήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

hxonews

Ο κ. Δοξαστάκης προσέφερε στον Δήμαρχο Ιεράπετρας το βιβλίο του με τίτλο, «ΛΕΞΙΚΟ της Τοπικής Αυτοδιοίκηση 300+1 έννοιες για τον α΄βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκηση( δήμοι)» με τον κ. Φραγκούλη να τον ευχαριστεί, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εκλογές της ΠΕΔ..

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης, η Γ.Γ. του Δήμου Ιεράπετρας κα Μαρία Φραντζεσκάκη και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Γιώργος Γιακουμάκης.