Συνάντηση Κ. Σπυριδάκη με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη

12:41 μ.μ. - Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024
12:03 μ.μ. - Τρί, 12/41/2024
Image: Συνάντηση Κ. Σπυριδάκη με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη

Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου συναντήσεών της Βουλευτή Λασιθίου με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Λασιθίου

Με σημείο έναρξης τη Σητεία αυτή τη φορά, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 11 Μαρτίου προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο της Σητείας, κ. Γιώργο Ζερβάκη, στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου συναντήσεών της με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού μας.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκε μία σειρά θεμάτων που αφορούν τόσο την ίδια την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Σητείας όσο και την καθημερινότητα των πολιτών. Θέματα όπως ο ΒΟΑΚ, η Υγεία, η Παιδεία, η αναγκαιότητα των εγγειοβελτιωτικών και αντιπλημμυρικών έργων τέθηκαν υπό συζήτηση και για τα οποία ενημερώθηκε εκτενώς η Βουλευτής. Στο πλαίσιο της συζήτησης η Βουλευτής ενημερώθηκε και για την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, για τα Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα και την Ενεργειακή Μετάβαση. Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν, επίσης, θέματα όπως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Σητείας, το κτίριο του Δημαρχείου, η αναβάθμιση του αεροδρομίου της Σητείας, η κατάσταση του λιμανιού, το Πολυδύναμο Ιατρείο Μακρύ Γιαλού, το Αστεροσχολείο Πλανηταρίου στην Συκιά, ενώ αναφορά έγινε και στο Φοινικόδασος στο Βάι. Τέλος, η Βουλευτής του Λασιθίου, κα Σπυριδάκη, έλαβε ενημέρωση για το θέμα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Σητείας στην Επάνω Επισκοπή, για το οποίο μάλιστα είχε προσφάτως καταθέσει και Ερώτηση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την επαναλειτουργία της.

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της Σητείας, κ. Γιώργο Ζερβάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά της και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την διατήρηση του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως δεν υφίστανται εμπόδια στη συνεργασία με τον Δήμο Σητείας και πως η μετάδοση της πληροφορίας από την κεντρική πολιτική σκηνή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει το Κοινοβουλευτικό της έργο με γνώμονα τη διασφάλιση του βέλτιστου συμφέροντος της τοπικής κοινωνίας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και οι επόμενες συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους του Νομού και στο πλαίσιο αυτό η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, εξέφρασε την επιθυμία της ο κύκλος αυτός των συναντήσεων να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.