Συνάντηση Καλαντζάκη - Γαϊτάνη - Παπαδάκη

7:39 π.μ. - Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021
07:01 π.μ. - Τετ, 13/39/2021
Image: Συνάντηση Καλαντζάκη - Γαϊτάνη - Παπαδάκη

Αερομεταφορές αγροτικών προϊόντων του Δήμου Ιεράπετρας & εμπορική διασύνδεση με το λιμάνι της Αλεξάνδρειας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Γιάννη Γαϊτάνη, και τον πρόεδρο της επιτροπής αγροτικών θεμάτων και εντεταλμένο σύμβουλο αγροτικών θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις αποφάσεις των πρόσφατων συνεδριάσεων του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου και της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων και συζήτησε με τους προέδρους για τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες του Δήμου Ιεράπετρας σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων, τη φορολογία, τις τιμές, το κόστος καλλιέργειας των αγροτικών προϊόντων, την προσπάθεια που κάνει ο ενιαίος αγροτικός σύλλογος για τη βελτίωση του τρόπου δημοπράτησης των προϊόντων κ.α.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της αερομεταφοράς των προϊόντων του Δήμου Ιεράπετρας από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου καθώς και η εμπορική διασύνδεση της Ιεράπετρας με το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για διάθεση των προϊόντων σε νέες αγορές, θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος έχει ήδη ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία.

Ο κ. Καλαντζάκης εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη στήριξή του στους αγρότες του Δήμου Ιεράπετρας και τόνισε: «Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη θα συνεχιστεί και με το νέο Υπουργό κ. Λιβανό με τον οποίο θα συναντηθούμε σύντομα προκειμένου να τον ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις ανάγκες των αγροτών του Δήμου Ιεράπετρας και για τα χρόνια αιτήματά τους που απαιτούν άμεση εξεύρεση λύσεων.»