Συνάντηση Μεϊμαράκη – Φραγκούλη στο Δημαρχείο Ιεράπετρας

3:47 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
03:05 μ.μ. - Πέμ, 23/47/2024
Image: Συνάντηση Μεϊμαράκη – Φραγκούλη στο Δημαρχείο Ιεράπετρας

Το δελτίο τύπου του Δήμου

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, επισκέφθηκε την Ιεράπετρα.  Συνοδευόταν  από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ.  Γιάννη Πλακιωτάκη,  τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Ανδρέα Ζαμπούκα και στελέχη του κόμματος.

hxonews

Ο κ. Μεϊμαράκης, παρουσία του Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, της περιφερειακής συμβούλου Ε. Βλάσση, των αντιδημάρχων κ.κ. Α. Σκουλούδη, Γ. Κουγιουμουτζάκη, Εμμ. Τζώρτζη, Ν. Παπαδάκη, Φ. Περακάκη,  Γ. Γιακουμάκη, των δημοτικών συμβούλων Μ. Μπαχλιτζανάκη, Α. Αϊβαλιώτη, Γ. Βογιατζή, της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη, των δημοτικών συμβούλων, της μείζονος μειοψηφίας Εμμ. Ζερβάκη, της ελάσσονος μειοψηφίας και πρώην αντιδημάρχων Χ. Χατζημαρκάκη και Εμμ. Βρυγιωνάκη, της πρώην αντιδημάρχου Μ. Ρουμελιωτάκη, του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Μπινιχάκη καθώς και στελεχών της Ν.Δ.  και αρκετού κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέλυσε θέσεις και απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης, την οικονομία, την αγροτική παραγωγή, τα εθνικά θέματα και έστειλε μήνυμα συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές. 

hxonews

Εν συνεχεία ο κ. Δήμαρχος δέχθηκε τον κ. Μεϊμαράκη  στο γραφείο του έχοντας μια σύντομη συζήτηση για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα.

hxonews