Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων με το ΚΙΝΑΛ

7:40 π.μ. - Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Τετ, 08/40/2020
Image: Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων με το ΚΙΝΑΛ

Στην συνάντηση εκτιμήθηκε ως πολύ θετική η πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ και της Προέδρου κα. Φ. Γεννηματά να ζητήσει την δημιουργία Διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό που έχει βγάλει πόρισμα το οποίο επιβάλλεται να υλοποιηθεί

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε αποτελούμενη απ’ τους: Δημήτρη Κοντό ( πρόεδρος), Γιώργο Χαβάκη ( Α’ αντιπρόεδρος), Σούλα Βακουφτσή ( Γ. Γραμματέα), Ζωή Κοϊδου ( Β’ Αντιπρόεδρος) , Μαίρη Χελιουδάκη ( Υπ. Δημοσίων σχέσεων ) και Γιώργο Κουτσιμπογιώργο τρίτεκνο και υπεύθυνου κοινωνικού τομέα ασφάλισης του ΚΙΝΑΛ, με την κ. Έφη Μπέκου τομεάρχη πρόνοιας και δημογραφικής πολιτικής.

· Στην συνάντηση εκτιμήθηκε ως πολύ θετική η πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ και της Προέδρου κα. Φ. Γεννηματά να ζητήσει την δημιουργία Διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό που έχει βγάλει πόρισμα το οποίο επιβάλλεται να υλοποιηθεί.

· Επίσης, μας υπενθύμισε την πρόταση νόμου ( Δεκέμβριος 2018) που είχε καταθέσει το ΚΙΝΑΛ και μας ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ για την δημογραφική πολιτική.

· Επανέλαβε την σταθερή διάθεση στήριξης μέσα από τις διαδικασίες των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων στα δίκαια τριτεκνικά αιτήματα.

· Η αντιπροσωπεία της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε αφού παρουσίασε τις θέσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τους τρίτεκνους, ευχαρίστησε το ΚΙΝΑΛ για την ως τώρα στήριξη.

· Επαναβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας ώστε οι Τρίτεκνοι να λάβουν απ’ το κράτος αυτά που πρέπει ώστε να συμβάλλουμε στην αναστροφή του Δημογραφικού κατήφορου.

· Μας τόνισε πως στον αγώνα των Τριτέκνων, το ΚΙΝΑΛ και η πρόεδρος του θα είναι συνεπής σύμμαχος.