Συνάντηση της ομοσπονδίας Τριτέκνων με τον πρόεδρο ΚΤΕΛ Ελλάδας

7:39 π.μ. - Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Τετ, 15/39/2020
Image: Συνάντηση της ομοσπονδίας Τριτέκνων με τον πρόεδρο ΚΤΕΛ Ελλάδας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ. Σοφοκλή Φάτσιο είχε αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ από τους Δημήτρη Κοντό, Πρόεδρο και Βασίλη Δήμο, Ταμία του ΔΣ.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ. Σοφοκλή Φάτσιο είχε αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ από τους Δημήτρη Κοντό, Πρόεδρο και Βασίλη Δήμο, Ταμία του ΔΣ.

Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία μας έθεσε και προφορικά το αίτημα για εφαρμογή έκπτωσης σε όλα τα ΚΤΕΛ της χώρας προς τις τρίτεκνες οικογένειες, όπως έχει ήδη επιτευχθεί σε συμφωνίες που έχουν γίνει από τους συλλόγους τριτέκνων με ΚΤΕΛ σε αρκετές περιοχές.

Ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ αναφέρθηκε στον κοινωνικό ρόλο που επιτελούν τα ΚΤΕΛ, και μας ενημέρωσε για τις δικές τους ενέργειες προς την κυβέρνηση ώστε να θεσμοθετηθεί έκπτωση στα εισιτήρια για όλες τις τρίτεκνες οικογένειες , στα πλαίσια των αναγκαίων θετικών δράσεων για το Δημογραφικό και τις πολυμελείς οικογένειες. Μας παρουσίασε και την κοστολογημένη πρόταση των ΚΤΕΛ που έχει σταλεί στην προηγούμενη και στη σημερινή κυβέρνηση.

Η λύση του θέματος δεν είναι ζήτημα κόστους αλλά πολιτικής βούλησης και απόφασης .

Οι τρίτεκνες οικογένειες μέσα από την συλλογική τους έκφραση έχουν την βούληση και την ανάγκη να ασκήσουν πιέσεις για να γίνει πράξη ένα χρόνιο αίτημα.

Εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φυσικά για τις τρίτεκνες οικογένειες.