Συνάντηση του αντιδημάρχου Μ. Βρυγιωνάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

7:52 μ.μ. - Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022
07:08 μ.μ. - Πέμ, 18/52/2022
Image: Συνάντηση του αντιδημάρχου Μ. Βρυγιωνάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Συζητήθηκαν θέματα εφ’ όλης της ύλης

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη υποδέχτηκε στο Γραφείο του στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού, ο Αντιδήμαρχος, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης.

Συζητήθηκαν θέματα εφ’ όλης της ύλης συμπεριλαμβανομένων του ηλεκτροφωτισμού του περιφερειακού δρόμου και των κόμβων, του καθαρισμού των ρείθρων και των ρεμάτων, της συντήρησης των επαρχιακών οδικών δικτύων που ενώνουν τα παραλιακά μέτωπα με τους ορεινούς οικισμούς (Κουτσουναρι - Άγιος Ιωάννης, Μαύρος Κόλυμπος – Ορεινό – Σχοινοκαψαλα, Κουτσουράς – Σταυροχώρι, Μακρύ Γιαλός - Άγιος Στέφανος), των σηματοδοτήσεων των δρόμων, του ΤΟΕΒ Κουτσουρά κ.α. καθώς και μεγάλων έργων όπως η υλοποίηση των παράπλευρων δρόμων του περιφερειακού (Κουτσουρά - Μακρύ Γιαλού - Ανάληψη - Πιλαλήματα), η συνέχιση του έργου του περιφερειακού δρόμου από τα Πιλαλήματα μέχρι τη Σητεία και ειδικά το τμήμα  από τα Πιλαλήματα μέχρι τη γέφυρα του Μαρουλά κ.α.

Ο κ. Βρυγιωνάκης δήλωσε:

“Με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρουλάκη και είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση για θέματα καθημερινότητας της ΔΕ Μακρύ Γιαλού αλλά και για τα έργα που τρέχει ο Δήμος Ιεράπετρας στην ευρύτερη περιοχή.

Στη ΔΕ του Μακρύ Γιαλού έχουμε καταφέρει ως Δημοτική Αρχή να δίνουμε άμεσες λύσεις σε θέματα καθημερινότητας, να υποστηρίζουμε χωρίς προβλήματα ένα σύνολο σχολικών δομών (Δημοτικά, Γυμνάσιο - Λύκειο, Νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακό σταθμό), αθλητικών υποδομών, κοινωνικών δομών κ.α., να υλοποιούμε έργα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και οδοποιίας καθώς και να διεκδικούμε και να φέρνουμε χρηματοδοτήσεις για μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος και τα αιτούνται οι κάτοικοι. Συνεργαζόμαστε λοιπόν με την Περιφέρεια ώστε να στηρίζουμε ακόμα περισσότερο αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.

Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρουλάκη για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μου και για τη θετική του στάση σε αναγκαία έργα της ευρύτερης περιοχής της ΔΕ Μακρύ Γιαλού που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας.”