Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το Γ. Γραμματέα και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ του Νομού Λασιθίου

7:43 π.μ. - Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
07:08 π.μ. - Δευ, 10/43/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το Γ. Γραμματέα και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ του Νομού Λασιθίου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ κ. Γεώργιο Μπελούκα και την νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ του Νομού Λασιθίου

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε έργα και μελέτες που βρίσκονται υπό εξέλιξη στο Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ των οποίων έργα που αφορούν την άρδευση, την ύδρευση, την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, αναπλάσεις, έργα οδοποιίας και άλλα.

Επιπλέον ο Δήμαρχος επεσήμανε τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων προσωπικού, της δυσκίνητης γραφειοκρατίας και της διαρκούς αναπροσαρμογής στους νόμους που συνεχώς αλλάζουν.

Ο κ. Καλαντζάκης στις δηλώσεις του αναφέρει:

«Πραγματοποιήσαμε μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση με πολλά σημεία ενδιαφέροντος που συγκλίνουν όλα στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας μέσα από υλοποιήσεις μεγάλων έργων σε πολλούς τομείς.

Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες προκειμένου να καταφέρνουμε να παράγουμε συνεχώς έργο, να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητας και να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα και παρεμβάσεις θέλουμε συμπαραστάτες μας όλες τις παρατάξεις, ανεξαρτήτως κόμματος.

Θεωρώ ότι όλοι μοιραζόμαστε κοινούς αναπτυξιακούς στόχους για τον τόπο μας και με συντονισμό και σύμπνοια απόψεων μπορούμε να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».