Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ κ. Θραψανιώτη

10:27 π.μ. - Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020
10:06 π.μ. - Σάβ, 20/27/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ κ. Θραψανιώτη

Με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη συναντήθηκε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης παρουσία μελών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Θραψανιώτη ήταν η παρουσίαση στο Δήμαρχο του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» με μέτρα στήριξης της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Επιπλέον συζητήθηκε η πρόοδος των μεγάλων αναπτυξιακών έργων του Δήμου, οι διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής, οι εξελίξεις με το τμήμα φυσικοθεραπείας, το μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου καθώς και τα ποικίλα προβλήματα που προέκυψαν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κος Καλαντζάκης τόνισε:

«Η τοπική αυτοδιοίκηση λόγω της εγγύτητας και της αμεσότητας που διατηρεί με τους πολίτες επωμίζεται όλες τις επιπτώσεις της εκάστοτε αλλαγής του Κυβερνώντος κόμματος αλλά και κάθε κρίσης, οικονομικής και κοινωνικής, όπως και τώρα λόγω της καραντίνας.

Η στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας από τους Βουλευτές του Λασιθίου πρέπει να είναι συνεχής και δυναμική προκειμένου να προωθούνται ταχύτερα οι διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής.

Ευχαριστώ τον κ. Θραψανιώτη για τη συνάντηση και για τη διάθεσή του για περαιτέρω συνεργασία και στήριξη.»