Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θρυπτής

2:49 μ.μ. - Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
02:07 μ.μ. - Τρί, 07/49/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θρυπτής

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Χαμηλό, τον αντιπρόεδρο κ. Ντίνο Κατσιδονιωτάκη και τον ταμία κ. Γιάννη Βασιλείου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Θρυπτής και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Χαμηλό, τον αντιπρόεδρο κ. Ντίνο Κατσιδονιωτάκη και τον ταμία κ. Γιάννη Βασιλείου.

Συζητήθηκαν έργα για τον οικισμό της Θρυπτής με έμφαση στην αγροτική οδοποιία, τις αναπλάσεις κεντρικών σημείων του οικισμού και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που δημοπρατείται από το σύλλογο και θα στεγάσει τη δραστηριότητα του συλλόγου.

Ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Θρυπτής για την άψογη συνεργασία.

Ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες του οικισμού και στηρίζουμε τα αιτήματα και την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στη Θρυπτή με υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να δούμε τα έργα που είναι υπό εξέλιξη και σε συνεργασία με το σύλλογο να δρομολογήσουμε νέες εργασίες και παρεμβάσεις για τον οικισμό.»